Comtoise Haantjesklok

Comtoise Haantjesklok. Originele niet gerestaureerde email wijzerplaat, origineel gietstuk, wijzers ,bel en oude gewichten. Tijdens de revolutie zijn de 3 lelies, het koningswapen, uit het medaillon gevijld. Frankrijk, omstreeks 1760 inclusief oude slinger en oude gewichten. Onder de haan is om het medaillon een doorlopend koord afgebeeld, symbool voor samen sterk.

249 00

Uitgelicht 249 00

Frankrijk, omstreeks 1760 inclusief oude slinger en oude gewichten. Mooie antieke franse comtoise klok. Comtoise haantjesklok uit de lodewijkxv periode.

De klok heeft een schaargang, een nauwkeurig gang systeem.

Mooie antieke franse comtoise klok. Dit boek omvat 150 … The photos give a good impression. De klok heeft een schaargang, een nauwkeurig gang systeem. De klok loopt 8 dagen en heeft een centrale secondewijzer. Volgens hem was de comtoise ontstaan in de haute saône en haute marne streek en niet in de franse jura. Mooie antieke franse comtoise klok.

249 00

Hij heeft hierover een nieuw boek geschreven:. Haantjesklok, heeft een gegoten belhek met een haan en twee vliegende hennen. En zijn de mayets niet de voorvaderen van de comtoiseklok. Deze regulateur comtoise heeft geen slagwerk. Live auf los 7714 in der auktion art, antiques, collectibles bei de zwaan bieten. Hij heeft hierover een nieuw boek geschreven: Het is een scharegang met een centraal geplaatst pennerad, waarvan de as verlengd is door de wijzerassen. Een prachtige precisie klok uit de periode rond 1860. The srike is repeated after a minute on the whole hours.

Popular posts from this blog

3D O Harfi Çizimi

Collectie 54 Lumion Black And White Render

106+ Office Chair Cad Block Free Download